Spring naar content

Moon Daisy wordt Gout

Hallo allemaal,

 

Even een blog… zoals waarschijnlijk vele van jullie al hebben gezien wordt Moon Daisy, Gout.

Ik ben Nina Goutziers en heb Moon Daisy overgenomen. Dit is dan voor mij ook een droom die uit komt. Als klein meisje wilde ik al graag bloemist worden. Bij mijn oma in de tuin de bloemetjes plukken en ze vervolgens met volle trots op de keukentafel laten shinen. Toen het tijd werd om te gaan studeren heb ik onder andere een opleiding in de richting bloemsierkunst succesvol afgerond. Na het afronden van mijn opleiding ben ik begonnen met het opstarten van Gout – Bloemen bij Nina, ondertussen werkte ik bij Moon Daisy, dus daar zullen jullie mij vast al een keertje hebben gezien. Nu kreeg deze mooie kans om Moon Daisy over te nemen, deze kans liet ik niet aan me voorbij gaan. Nu werk ik met heel veel liefde aan de mooiste bloemwerken en hoop in de toekomst nog veel mensen blij te maken met bloemen!

 

Moon Daisy zal veranderen in Gout! Gout houdt zich bezig met het verzorgen van de mooiste bloemwerken, planten en droogbloemen. Waar Gout zich het meeste in gaat onderscheiden is de duurzaamheid. Alle bloemen en planten zullen op een betere manier voor ons milieu worden ingekocht en verkocht. Dit houdt in dat we rekening houden met keurmerken en we scheiden het afval nauwkeurig. Verder blijft Gout je vertrouwde bloemist waar je terecht kan voor de mooiste bloemen!

 

De openingstijden zullen hetzelfde blijven:

Maandag gesloten

Dinsdag 10:00 – 18:00 uur

Woensdag 10:00 – 18:00 uur

Donderdag 10:00 – 18:00 uur

Vrijdag 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Zondag gesloten

 

Gout is gesloten tot en met 31 augustus. Tot die tijd kun je bloemen bestellen via WhatsApp of bellen! (06-12674292)

 

Voor meer informatie kun je terecht op de nieuwe website… www.gout-bloemenbijnina.com